T: +386 (0)41 906 149, F: +386 (0)1 256 49 25, E: saso.saksida@replika.si, www.replika-invest.si

Replika Invest, znanje za investicije d.o.o.

VSTOPI V E-UČILNICO

Prodaja (kontakt)

Za informacije o prodaji kontaktirajte Sašota Saksida, GSM 041-906-149 ali pišite na email naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ODGOVARJAMO NA VPRAŠANJA

Če kupujete ali prodajate nepremičnino, če želite nasvet
ali imate vprašanje, nam pišite na  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Investicijske informacije

  • Preverite tujega partnerja

    Preko sistema VIES (vat number validation) lahko preverite obstoj davčne številke tujega poslovnega partnerja. V iskalniku enostavno poiščite državo partnerja, v polje vat number pa vpišite davčno številko, ki jo želite preveriti.
    VIES

  • Aktualno

    V spodnji povezavi so predstavljene vse pomembnejše novosti novega Zakona o graditvi objektov.
    Novosti ZGO-1B

  • Gradbeno dovoljenje

    Postopek pridobitve gradbenega dovoljenja

  • Cenitev nepremičnin

    Razlogi, zaradi katerih potrebujemo cenitev nepremičnin

  • Davki in kapitalski dobički

    Pri prenosu nepremičnin ja davčni vidik eden najpomembnejših. V okviru Skupine Replika vam lahko zagotovimo načrtno optimizacijo vaše davčne obveznosti.

  • Pravni nasveti

    Ste vedeli, da je za spremembo namembnosti nepremičnine potrebno gradbeno dovoljenje?

  • Zemljiški dolg

    Zemljiški dolg je pravica stvarnega prava, katere vsebina je zahtevati poplačilo denarnega zneska iz vrednosti nepremičnine pred drugimi upniki s slabšim vrstnim redom. Zemljiški dolg ima podobne lastnosti kot zastavna pravica, le da je možen le na nepremičnini in kot zavarovanje obveznosti ni odvisen od obstoja terjatve, za katero je bil ustanovljen.

  • Lokacija nepremičnin

    Pri nepremičninah pogosto ne moremo pridobiti vseh potrebnih podatkov, zato si moramo pomagati na različne načine in s pravilnimi kombinacijami iskanja.

1/3